2 Kasım 2014 Pazar

TURŞU YAPARKEN TURŞU GİBİ OLMAK.............
Gün boyunca uğraştım umarım değer.......
 


ÖNCEEEEEEEEEEEE SEBZELER GÜZELCEEEEEEEE YIKANIR....
 
 

 
 
TABİ BOLCA SARIMSAK.
 
 
 
 
TURŞUYU KURACAĞINIZ KAVANOZUN DİBİNE 5-6 TANE NOHUT ATTIM...........MAYALANMAYI SAĞLIYOR.
 


 

 

 
SUYUNU YARIN DÖKÜCEM BU GECE SEBZELERİN SENMESİNİ  BEKLİYORUM.SUYUNU DA ŞÖYLE HAZIRLADIM
 
 
1LT SU İÇİN
3 ÇORBA KAŞIĞI İRİ KAYA TUZU
2 ÇAY BARDAĞI ÜZÜM SİRKESİ
1 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER
8-10 ADER LİMON TUZU
10-15 SARIMSAK
2 LİMON
3-4  TANE KARANFİL VE TANE KARABİBER
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder